Биографичен филм за нея е включен в КиноманияСветовната оперна звезда

...
Биографичен филм за нея е включен в КиноманияСветовната оперна звезда
Коментари Харесай

Соня Йончева идва в България

Биографичен филм за нея е включен в Киномания


Световната оперна звезда Соня Йончева идва в България за премиерата на документалния филм “Соня Йончева. Sempre Libera ”. Биографичната лента на Георги Тошев е включена в програмата на тазгодишната Киномания и ще бъде излъчена на 26 ноември от 19 ч. в кино “Люмиер Лидл ”.

“Това е история за момиче, което мечтаеше за по-добър живот за родителите си. Моята битка, ориста ми, очакванията ми… ”, написа в персоналния си Instagram профил Соня Йончева. “Много се веселя да участвам персонално на това доста значимо събитие ”, показа още тя във връзка премиерата. Филмът демонстрира забързаното всекидневие на брачната половинка, майката и певицата Соня Йончева и надниква в интимни моменти в дома и фамилията й, както в същото време наблюдава триумфа й на най-големите оперни подиуми в света.

Определяна от експерти и критици за певица от ранга на Мария Калас, Соня Йончева е единственият актьор в историята на Метрополитън опера, който в един сезон взе участие в три спектакъла, всеки един от които излъчени онлайн в 2000 кинотеатри по целия свят.

Певицата идва в България след сполучливото си турне в Латинска Америка, където пя в най-големите концертни зали в Мексико и Чили. Българската аудитория имаше опцията да я чуе онлайн през юни предходната година, когато направи незабравим концерт в зала 1 на НДК.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР