Биографичен филм за живота на Ейми Уайнхаус ще излезе след

...
Биографичен филм за живота на Ейми Уайнхаус ще излезе след
Коментари Харесай

Биографичен филм за Ейми Уайнхаус ще търси еврейско момиче за ролята - slava.bg

Биографичен филм за живота на Ейми Уайнхаус ще излезе след ``година или две``, съгласно бащата на починалата певица.

69-годишният Мич заяви, че новият план ще бъде „ един по-истински портрет “ на умрялата през 2011 година певица от документалния филм на Асиф Кападия през 2015 година „ Ейми “, за който той твърди, че е показал него и щерка му в „ лъжлива “ светлина.

Изказвайки се в подкаста на Пол Данан „ Следващата заран “ той сподели: „ Идва прелестен филм, представящ Ейми такава, каквато беше “.

Той разкри, че сега се написа сюжета за планувания филм.

Мич загатна, че ще взе участие във всички стадии на плана, в това число в кастинга за актрисата, която ще претвори щерка му.

Той изясни: „ Аз и продуцента ще търсим незнайна актриса, в идеалния случай еврейско момиче от Северен или Източен Лондон, което наподобява на Ейми и приказва като Ейми.``

Документалният филм на Кападия завоюва премия „ Оскар “ и получи две номинации за БАФТА, само че Мич назова кино лентата „ срам “, тъй като счита, че го показва като лаком.

Той сподели: „ Има толкоз доста повече от Ейми, което хората могат да видят и наша работа е да подсигуряваме, че те ще видят какво в действителност съставлява Ейми.``

Източник: Канал 3
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР