Биограф на Мерилин Монро откри кадри, на които кино иконата

...
Биограф на Мерилин Монро откри кадри, на които кино иконата
Коментари Харесай

Откриха кадри с голата Мерилин Монро 57 години по-късно

Биограф на Мерилин Монро откри фрагменти, на които кино иконата е гола, за които се смяташе, че от дълго време са унищожени, написа “Хъфингтън пост”. Те са от филмовата класика “Мисфитс” от 1961 година, в която Монро си партнира с Кларк Гейбъл.

Според Чарлз Касило до момента в който правел изследване за идната си книга разкрил, че продуцента на кино лентата Франк Тейлър е запазил фрагментите, макар че те не били употребявани във финалния монтаж на кино лентата. Синът на Тейлър твърди, че лентата с голата сцена се държат под ключ, в сейф от 1999 година насам, откогато татко му умрял.

В сниманата любовна сцена сред Монро и Гейбъл акстрисата маха чаршаф, с който е покрито тялото й. Според разкази концепцията за любовната сцена била на Монро, само че в последна сметка тя се оказала ненужна във финалния монтаж.

Ако тази сцена беше станала част от “Мисфитс”, това щеше да е първият американски пълнометражен игрален филм с гола сцена в историята на киното.

Кларк Гейбъл умира 10 дни след фотосите на “Мисфитс”, а Монро през 1962 година Все още не е ясно каква ще бъде ориста на откритата лента.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР