[Био игри] Страхотно преживяване! Дъщеря ми е на седмото небе

...
[Био игри] Страхотно преживяване! Дъщеря ми е на седмото небе
Коментари Харесай

Детският интерес към науката се заражда в "Био игри"

[Био игри] Страхотно прекарване! Дъщеря ми е на седмото небе – постоянно има нещо направено от нея в звук с тематиката за деня, постоянно има количество научена нова информация и постоянно има какво да ми опише за прелестните игри. Изключително съм удовлетворена от тези събития.
Петя, родител
Децата имат милиони въпроси за живия свят, на които възрастните нямат време или не знаят по какъв начин да отговорят. Oт " Био игри " дават отговор на всичките въпроси, като основават невероятни и разнообразни нови завършения за откриватели, любопитковци, съзерцатели, многознайковци и всевъзможни млади откриватели. Децата сред пет и четиринайсет години се срещат и обикват природата и хората като част от нея посредством увлекателни интерактивни занимания по естествени науки благодарение на екипа на " Био игри " - дипломирани биолози, педагози и професионални артисти.

За шест години от съществуването на " Био игри " над девет хиляди и петстотин деца са взели участие в интерактивните занимания на компанията. Децата стават от ден на ден, с растеж от 10% до 74% на година. Много деца стават непрекъснати посетители на " Био игри ".

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Тематичните прекарвания са структурирани в избрана поредност от aктивности, съобразени с възрастта на децата. Те включват игри, креативен и логичен задачки, работа в екип и следват дадена сюжетна линия, тъй че децата вземат участие в същинска история. Темите на " Био игри " са над 120 и засягат физика, химия, биология, палеонтология, човешкото тяло и астрономия.
Игрите са задоволително лесни, с цел да не затрудняват децата, само че и предизвикателни, с цел да привлекат трайния им интерес.

Преживяванията на " Био игри " са под формата на научно-образователни ателиета, научни празненства и целодневни стратегии. Научно-образователните ателиета се организират в Техномеджикленд, ул. Кракра 5 и в учебни заведения. Партитата на бул. " Цар Освободител " 10 и ул. " Дойран " 19. Целодневните стратегии се организират в село Герман.

www.bio-game.org
www.facebook.com/BioGames.bg/
[email protected]
0882/ 523281
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР