БиНюз се натъкна на унищожителен анализ на Димитър Стоянов по

...
БиНюз се натъкна на унищожителен анализ на Димитър Стоянов по
Коментари Харесай

На Търговския регистър му разказаха играта отвсякъде! Честито на печелившите!

БиНюз се натъкна на разрушителен разбор на Димитър Стоянов във връзка казуса с Търсговския указател, който ужким беше хакнат и все още към момента не е възобновен. Ето какво написа той в своя обстоен разбор:

*Публикуваме без редакторска интервенция

"На Търговския указател тази година му описаха играта отвред. Първо, стартира пререгистрацията на сдруженията и фондациите, което единствено по себе си е титанично начинание и изисква доста застраховане с личен състав.

После беше новото уверение за липсана ТРЗ и осигуригелни отговорности при прекачване на дружествен дял в ООД, което се оказа, че няма кой да го издаде. Решиха и този въпрос, като го замениха с декларация (такива дейности юридическата просвета назовава contra lege, ще рече "противни на закона ", тъй като законът към момента споделя уверение от Групово дело Инспекция на труда, не декларация от прехвърлителя и от управителя).

След това - новото зявление за липса на активност, което се оказа, че нито има одобрен пример, нито някой се е сетил да укаже с кой от съществуващите мостри да бъде подавано. И тъй като стотици хиляди подадоха с един от образците по собствен избор, в този момент няма по какъв начин на такава маса народ да им бъде казано "абе я ХХ ХХХХХ ХХХХХХХ " (хиксовете са тъкмо преброени).

В резултат същото беше казано де факто на всички консуматори, тъй като разглеждането на заявки, което по-закон би трябвало да бъде "незабавно след постъпването " почна да лишава има-няма 10 до 14 календарни дни. Почна и по този начин си остана - от април чак до август. И всички тези неща, признати с цялостен консенсус в Парламента, заради техните изначално положителни планове, ни доведоха... предстоящо до Ада.

Накрая някой очевидно реши да избави длъжностните лица по вписванията от канските им страдания (поне през август -и те са хора, нищо, че са длъжностни лица), та го хакна. Еми, хак да ни е на всичките, а на пчелившите, несъмнено - честито! "
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР