БиНюз се натъкна на разтърсващ коментар на юристът и политик

...
БиНюз се натъкна на разтърсващ коментар на юристът и политик
Коментари Харесай

Борислав Цеков за протеста: Властта се опитва да използва подобни маргинални прояви, за да профанизира самата идея за протест и евентуално реално политическо и гражданско противопостаяне на безобразията в управлението!

БиНюз се натъкна на разтърсващ коментар на юристът и политик Борислав Цеков, във връзка идните митинги през днешния ден, чиито чисти планове подложиха под подозрение доста жители.

Ето какво написа той:

*публикуваме без редакторска интервенция

"Тези прословути емигранти, дето щели били през днешния ден "преврат " да вършат и да излъчват "правителство ", ще съумеят ли най-малко два тима по 11 души да съберат за едно квартално мачле?! Една от великите заблуди, която обществената мрежа внушава е, че всеки инцидентен квартален воин, който е направил фб група от найсе хиляди души и вика "оставка ", е авторитетен "политически фактор ", който може да провокира и моделира действителни политически процеси на национално равнище. Окобено, в случай че заплати 200 лева и даде конференция в празната зала на Българска телеграфна агенция. Наивни истории от хора, които не познават механизмите на властта и политиката. А пък самата власт се пробва да употребява сходни маргинални прояви, с цел да профанизира самата концепция за митинг и вероятно действително политическо и гражданско противопостаяне на безобразията в ръководството. Но и това направиха непохватно, пресолявайки манджата с "очаквани кървави конфликти и опит за прелом ". Стар ченгеджжйски способ е да се пускат клюки за предстоящо принуждение и конфликти, с цел да се накарат рационалните и внимателни хора да се дистанцират и да откажат от присъединяване в съответната протестна акция. Но този път по-скоро стават за смях. Нищо, де. Всичко е тъкмо! "

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР