БиНюз попадна на унищожителен коментар на журналистът Васил Петев, известен

...
БиНюз попадна на унищожителен коментар на журналистът Васил Петев, известен
Коментари Харесай

Васил Петев: Всеки в тая държава иска да играе Стани богат и да печели всичко, с въпрос за 50 лева! Остава обаче питането, а акциза, кой ще го плаща?

БиНюз попадна на разрушителен коментар на журналистът Васил Петев, прочут с острият си разум и език и праволинеен към евтините панаири и статуквото.

Ето какво написа той в персоналния си Facebook профил:

*публикуваме без редакторска интервенция

"Някой припрян наблюдаващ ще каже, че съм злобно типче, но не е по този начин. Не споделям, че съм "душа-камбана ", но чак злобар не съм. Правя тази спогодба, тъй като виждам присъединяване в предаването на Кошлуков на двама смразяващи епидермиса български евродепутата, и се наскърбявам. Отново.

Първият, прочут в Българска социалистическа партия като 15/15, маха с лапички против камерата, събира в пирамидка пръстета, надига вежда, засмуква слюнка с влъхва и гледа ококорено, вместо да се концентрира върху 'импрувмънтЪ ", както биха споделили другарите от Брюксел, на своя българския език и да престане да вика "тез ", "онез ", правейки байпас със сламка сред езика и мозъка си.
Вторият пък, Емил Радев от ГЕРБ, 100 % е пуснал 3 смс-а за синя зона на "Сан Стефано ", щото гаранция е пристигнал за присъединяване със служебния си еврокомбайн. Къси ръкави, изменчив взор и тяло готово с един размах да събере годишна продукция 2019-та от полята на Добрич.
Но да бяха единствено те, по какъв начин да е. Те обаче 17 части. Андрей Ковачев, който персонално съм виждал по какъв начин си прави аутокю с лист хартия и химикал, Ангел Джамбазки, този млад Троцки, въоражен с револвер, очила и нервен взгляд, Георги Пирински, тази първа дама на неосъществената българска социалдемокрация и така нататък тъй наречените дет се вика, приказка до безкрайност.
И си мисля, би трябвало ли изобщо да пращаме някой в Брюксел? От къв напън? Не може ли да платим на някоя интернационална софтуерна компания да напише някаква тъпа стратегия с име "Български евродепутат "? Нея най-малко ще може да си я надграждаме всяка година, щото я ми кажете, по какъв начин по-точно ще ъпгрейднете Илхан Кючюк да вземем за пример?!

Знам, че някой припрян наблюдаващ ще каже, че съм злобно типче, но отново ще кажа, не е по този начин. Просто всеки в тая страна желае да играе "Стани богат ", и да печели всичко, с въпрос за 50 лв..
Остава обаче питането, а акциза, кой ще го заплаща? "
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР