БиНюз попадна на публикация в социалните мрежи на възмутен гражданин,

...
БиНюз попадна на публикация в социалните мрежи на възмутен гражданин,
Коментари Харесай

НЕВИЖДАН ФАРС! Циганизацията на България е пълна! Вече официално! Вижте каква специалност въведе МОН!

БиНюз попадна на обява в обществените мрежи на засегнат жител, комуто се е наложило да се записва в уеб страницата на МОН, с цел да взе участие в стратегия за професионална реализация.

В процесът на регистрация обаче, мъжът не разкрил своята компетентност из предоставените няколко варианти. За изненада на всички и негова изненада обаче, в редиците на съществуващите специалности, била и "Начална учебна педагогика с ромски език ".

Откога ромският език е признат като законен и може ли въобще език без книжовност да бъде регистриран публично?

Както стана известно от проучване, засягащо демографската рецесия у нас, се чака понижаване на българския етнос с 1 млн. души за 10 години, комбиниран с увеличение на ромския етнос, който до 2050 година ще доближи към 1.3 млн. души.

Може би в този ред на мисли проучването на "ромски език " ще бъде належащо и това е първата стъпка в подготовката за смяната на етническия образ и население на България. Циганизацията е цялостна! Вече публично!

Ето какво написа Симеон Митев в своя профил:

*публикуваме без редакторска интервенция

"Като практикуващ възпитател би трябвало да си направя регистрация в уеб страницата на МОН,за да мога да вземам участие в настояща стратегия за спомагателна професионална подготовка.Има полета с данни за попълване.Едно от тях е показаното на фотографията.Моята специалност-Начална учебна педагогика с непознат език я няма,но за сметка на това има показаното на фотографията по-долу!
Аз ли съм в неточност,или подобен език публично регистриран,с писменост и писменост-НЯМА?Та какво остава за такава компетентност,професионална подготовка и така нататък..
Споделете поста,за да схванат повече хора какви олигофрени работят в МОН.Тези които пишат и утвърждават образователни стратегии и учебници за вашите деца! "



Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР