Бинди Ъруин е от онези момичета, които се сблъскват с

...
Бинди Ъруин е от онези момичета, които се сблъскват с
Коментари Харесай

Вижте порасналата дъщеря на Стив Ъруин

Бинди Ъруин е от тези девойки, които се сблъскват с компликации и тествания още от ранна детска възраст.

Нейният татко Стив Ъруин е известният "Ловец на крокодили ", чието предаване бе гледано от милиони хора по света. От въодушевен ловджия на крокодили, Ъруин съумя да построи сполучлива телевизионна кариера, в същото време да развие дейна активност, обвързвана с запазване на околната среда и разпространение на туризма.

Телевизионната поредност "Ловецът на крокодили " бе с присъединяване и на брачната половинка му Тери Ъруин. Те имат две деца - огромна щерка - Бинди Ъруин,и по-малък наследник - Робърт.

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ ПОРАСНАЛАТА ДЪЩЕРЯ НА СТИВ ЪРУИН

За страдание Стив Ъруин почина на 4 септември 2006 година При гмуркане по време на фотоси в региона на Големия бариерен риф, склон го убожда в зоната към сърцето с отровния шип на опашката си.

Днес ви описваме историята на неговата щерка, която през днешния ден е на 19 години.

Във видеото горе вижте някои от децата на известните звезди

Бинди е родена на 24 юли 1998, в Австралия. 19-годишното момиче е известно с многостранните си занимания като природозащитник, актриса, певица, създател на песни и танцьорка. Подобно на татко си, Бинди също счита, че опазването на животните и околната среда е едно от най-важните неща в живота й.

Дъщерята на Конан Варварина - вижте я (СНИМКИ)

Интересен факт е, че първото ѝ име произлиза от обичания крокодил на татко ѝ, казващ се Бинди, отглеждан в Австралийския зоопарк. Според татко ѝ, „ Бинди” е дума от аборигенския език, означаваща "малко момиче ".

Първите обществени прояви на Бинди са в разнообразни телевизионни излъчвания. Тя се появява постоянно в предаванията на татко си, в това число в „ Дневниците на Ловеца на крокодили”, както и в развлекателния филм „ Уигли сафари”.

Младото момиче става водеща на детско писмено предаване, отдадено на животните, което е снимано в 26 епизода, със заглавието „ Бинди – Момичето от джунглата”, продукция на канала Discovery Kids. Премиерата на поредицата е през юни 2007 година

Дъщерята на Пол Уокър - пораснала и красива (СНИМКИ)

Благодарение на своите телевизионни планове, Бинди съумява да притегли вниманието на милиони по света.

Успехите не закъсняват.

От разнообразни вечерни излъчвания стартират да идват предложения - шоуто на Елън Дедженеръс, Лари Кинг, шоуто на Дейвид Летърман. Тя участва и на редица влиятелни награди.

Бинди не се стопира единствено с телевизионни планове и участия в излъчвания. През 2008 година започва лична фешън линия. Дрехите са направени напълно от естествени материали, запазвайки концепцията си за запазване на природата.

Младото момиче се развива и като актриса.

Вижте дъщерите на едни от най-известните дами в света (СНИМКИ)

Тя играе ролята на Кира в четвъртия филм за косатката Уили, „ Волният Уили: Бягство от пиратския залив”, който излиза на екран през 2010 година

През 2011, на премиите Nickelodeon Kids Choice Awards, Бинди дружно с по-малкия си брат Робърт печели първата премия в новосъздадената категория „ Залата на лигата” – Hall of Slime.

През 2013 година Бинди се снима в нов приключенския филм - "Завръщане на острова на Ним ". Музикалната кариера на Бинди също се развива. Тя има цели 5 албума, последният е от 2016 година и носи заглавието Bindi and The Jungle Girls Bindi's Island Dance Party.

След гибелта на татко си през 2006 година, Бинди възхвалява Стив в доста прочувствена тирада, изречена пред повече от 5 000 фенове в Австралийския зоопарк и над 300 милиона фенове по целия свят, наблюдаващи възпоменателната гала отдадена на Стив Ъруин.

Прекрасните девойки в фамилията на Скалата

През февруари тази година (2018) Бинди показа в Туитър прочувствено видео със своя татко Стив.

My first time watching this footage was only a few days ago. I don’t think I’ll ever be able to describe the amount of emotion in my heart once the video ended. My dad. My superhero. I promise to do my best to make you proud and ensure your legacy lives on forever.@AnimalPlanet pic.twitter.com/PWRiXvUrGx
— Bindi Irwin (@BindiIrwin) February 4, 2018
"Само преди няколко дни гледах за първи път това видео. Не мисля, че в миналото ще мога да опиша страстите в сърцето ми. Моят татко. Моят супергерой. Обещавам да направя всичко допустимо, с цел да те направя горделив и да подсигурявам, че завещаното от теб ще живее вечно ", е текстът към видеото.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР