Binance, водещият брокер на криптовалути, разкри намерението си да въведе

...
Binance, водещият брокер на криптовалути, разкри намерението си да въведе
Коментари Харесай

Binance добавя нови двойки за популярни меме криптовалути

Binance, водещият брокер на криптовалути, разкри желанието си да вкара нови двойки за търговия с две от най-популярните меме монети - BONK и FLOKI.

Платформата за търговия разкри , че двойките BONK / USDC и FLOKI /USDC ще станат налични за търговия през днешния ден, на 27 март, според от изискванията за ликвидност.

В ход, сигнализиращ за доверието в тези меме монети, Binance разгласи и прибавянето на нови листинги за алткойни. Това обгръща двойки за търговия като FTM /USDC, MKR/TRY, RAY/TRY и RNDR/BRL.

Наред с тези оферти Binance разкри въвеждането на услуги за ботове за търговия. Борсата разграничи двете поддържани версии, включващи спот Grid, спот DCA и бота за ребалансиране, приспособен за комерсиалната двойка ETHFI/USDT.

Освен това тя ще вкара спот Algo Orders, пригодени надлежно за двойките BONK/USDC, FLOKI/USDC, FTM/USDC, MKR/TRY, RAY/TRY и RNDR/BRL. На фона на продължаващия бичи пазар, при който Биткойн се държи към равнището от $70,000 все още на писане на публикацията, тържищата вкарват нововъведения, с цел да завладеят по-голям пазарен дял.

Въпреки че някои търговски двойки, включващи тези алткойни, към този момент са налични на Binance, прибавянето им в този миг съставлява неповторимо развиване.

Забележително е, че меме монетите претърпяват възобновление, като BONK да вземем за пример записва незабравим скок от до 123% през последния месец.

Като вкарва нови налични двойки за обширната си потребителска база, Binance е подготвена да генерира нараснало търсене на тези меме монети, което евентуално може да ускори продължаващата им възходяща траектория.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР