Бинали Йълдъръм, кандидат за кмет на Истанбул от управляващата Партия

...
Бинали Йълдъръм, кандидат за кмет на Истанбул от управляващата Партия
Коментари Харесай

Йълдъръм: Не трябва външни сили да се месят в отношенията ни с Гърция

Бинали Йълдъръм, претендент за кмет на Истанбул от ръководещата „ Партия на справедливостта и развиването “ (ПСР), съобщи, че Турция и Гърция не би трябвало да разрешават връзките да бъдат засягани от външни сили, тъй като всички проблеми може да бъдат решени двустранно. Това оповестява електронното издание на атинския вестник Kathimerini, представено от организация " Фокус ".
„ Възможно е да има хора в чужбина, които да желаят да ни предизвикат, само че ние не би трябвало да попадаме в клопката им ", акцентира Йълдъръм пред частния гръцки оператор SKAY, добавяйки, че когато външни сили се месят в двустранните връзки, „ всичко върви неправилно ".
Запитан за напрежението в Егейско море и Източното Средиземноморие, Йълдъръм сподели, че сходен климат е постоянно срещан в интервал преди избори.
Йълдъръм, който бе министър-председател на Турция от 2016 година до 2018 година, съобщи, че всички разногласия в Егейско море и към Кипър може да бъдат позволени с „ двустранно почитание “ и „ в сходство с интернационалното право “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР