Биляниш буквално изпоти феновете си с нова фотосесия, която е

...
Биляниш буквално изпоти феновете си с нова фотосесия, която е
Коментари Харесай

Само по секси бельо: 16+ фотото на Биляниш, което изпоти мрежата

Биляниш безусловно изпоти почитателите си с нова фотосесия, която е за първокласно долни дрехи. Красавицата сподели съвършените си извивки в много прилепнало и изрязано боди, което предизвика единствено палави мисли.

Певицата разказва бодито единствено с една дума, а тя е: " Нежност ". Огромна доза съблазън и еротика, по този начин пък пишат за фотото последователине на хубавицата, а ние се причисляваме към това мнение. Личи си, че младата звезда поставя големи грижи, с цел да наподобява идеално.

Виж още: Тежка разлъка за Ваня Джаферович - потиснатост, сълзи и мемоари от предишното след... щастливо събитие 

Тренировки, придвижване, работа и здравословно хранене - това са тайните на всеки хубав и сполучлив човек. Именно всичко това предизвика злобарите да злобеят в мненията, само че девойки като Биляниш не обръщат внимание на тях, тъй като нямат време за непотребен звук и напрежение, заети са да си вършат готин и сполучлив живота.

Виж още: " Вече и без уши остана ": Новите фотоси на Андреа от Дубай провокираха вихър от крепък хейт 

Наскоро поп-фолк фурията и инфлуенсърка Биляна Лазарова описа в сторита в Instagram, че е станала жертва на нападателни хора. Ставаше въпрос за автомобила ѝ, който потърпевш, откакто някой съзнателно е счупил предното му стъкло. " Още на следващия ден го променям и отново съм си аз, а ти продължавай да търчиш към спирката да не изпуснеш рейса ", закани се лудо Биляниш, само че е права. Злобата и простотията ще убият този народ, а не нещо друго.

Изображение: https://www.instagram.com/b_lyanish/  

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР