Биляна Йотовка, която бе поканена с мъжа си да бъде

...
Биляна Йотовка, която бе поканена с мъжа си да бъде
Коментари Харесай

Биляна Йотовска скочи на Хелс Китчън

Биляна Йотовка, която бе поканена с мъжа си да бъде посетител в ресторанта на  готварското предаване Хелс Китчън изрече възмущението си в обществената мрежа. В роман във видео собственичката на най-секси задни елементи освен у нас, само че и по света се оплака за неприятното преживяване, на което били подложени с Митко Димитров.

Факт, че с цел да има по-голям интерес и гледаемост в Хелс Китчън канят ВИП персони, които да опитат усета на приготвените специалитети от настоящите участници всеки сезон.



По време на тяхната вечер в ресторанта на виповете било сервирано единствено предястие. За което си почакали към 90 минути и без да обяснят нищо на поканените от екипа загасили осветлението, готвачите напуснали кухните и се изнесли отзад… и край фотосите внезапно завършили, написа lifeonline.

Йотовска изясни, че казуса се състои не в това дали са си похапнали задоволително, а в неприятното отношение на екипа към гостите, които били все известни персони. Като съобщи, че в скоро време няма да има кой да заеме местата в сепаретата и ресторанта ще е празен.

Ако си спомняте в един от предходните сезони и друга ВИП личност атакува шоуто. Маги Сидерова също бе възмутена от риалити формата и некомпетентния личен състав. Още изначало сбъркали  името й и я показали като Маги Желязкова. И освен това, моделката изригна и против ястията, които й сервирали в шоуто. Маги призна, че получила киселини, болен я корема, а десерта бил непоносим и им сподели: „ Слаба продукция,  екип и организация. Цели 6  часа минаха в очакване, 3 от които единствено да влезем в ресторанта и още толкоз да ни сервират храна. ”
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР