Биляна Петрова, която е подсъдима заедно с бившата кметица на

...
Биляна Петрова, която е подсъдима заедно с бившата кметица на
Коментари Харесай

Биляна Петрова с пробити тъпанчета, не чува

Биляна Петрова, която е подсъдима дружно с някогашната кметица на столичния регион " Младост " Десислава Иванчева по дело за рушвет, разгласи в съда, че е с пробити тъпанчета и не чува добре.

Тя помоли делото да бъде отсрочено до момента в който я излекуват. Апелативният профилиран съд назначи експертиза, която да покаже какво е настоящото здравословно положение на Петрова.

Лекар със компетентност " Уши, нос и гърло " от болница " Лозенец " би трябвало да се запознае с здравната документи по случая и в случай че се наложи да прегледа дамата персонално.

Заключението на експертизата би трябвало да бъде показано в съда седмица преди идващото съвещание по делото, което е планувано за 8-ми януари.

Съдът подвигна отчасти запора върху две банкови сметки на Десислава Иванчева и третият обвиняем по делото Петко Дюлгеров. Иванчева ще разполага с 560 лева на месец от парите си, с цел да живее. Дюлгеров получи позволение да изтегли 8000 лева от сметката си за планова интервенция на очите.

Проблемите на Биляна Петрова със слуха се появили след инфектиране, изясни тя пред " 24 часа ".

" Става въпрос за ненадейно зародил проблем. В момента Петрова доста мъчно чува, би трябвало да й се приказва от близко и по-високо ", добави юристът й Емануил Йорданов. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР