Биляна Петринска ще става майка на 44 години. Актрисата от

...
Биляна Петринска ще става майка на 44 години. Актрисата от
Коментари Харесай

Бум! Фанфарите Гръмнаха, България Буквално Спря! Как Успя Да Го Скрие! Най-Желаната Българска Актриса Майка На 44! Ето Снимки! Честито На Обичаната

Биляна Петринска ще става майка на 44 години. Актрисата от Народния спектакъл е бременна в седмия месец. Една от първите прими на първата ни натрупа скоро ще ражда първото си дете.

Хубавицата с най-пищния бюст към момента публично не е оповестила новината. Из коридорите на Народния спектакъл се шушука, че таткото е предприемач. Двамата имали връзка от година и половина и решили да стават родители.

Хубавицата не е издала кой е мъжа до нея. Доскоро никой не предполагаше, че актрисата даже има сериозна връзка. Тя държи персоналния си живот надалеч от любопитни погледи, поради което почитателите й останали сюрпризирани от богатствата новина, написа разкрития.ком.

Актрисата, която така и така била прелестно закръглена, изглеждала напряко дебела. Гардеробиерките се побутвали, като не спирали клюкарят, че непрестанно поправят театралните й облекла.

Биляна Петринска чувала зад тила си какви ли не намеци. Колегите й не спирали да приказват, че тя се била занемарила и надебеляла стремително.

Това предиздвикало звездата на Народния спектакъл да признае истината. „ Да, бременна съм. Не съм се занемарила, нито съм надебеляла стремително! ”, не се сдържала да разкрие истината тя. Така актрисата обяснила внезапния скок в тежестта си.

До този миг тя се страхувала от зли очи и пазела бременността си в загадка, колкото съумяла. Въпреки признанието й, мнозина останали сюрпризирани, че тя въобще има някаква връзка.



И то толкоз сериозна, че към този момент да чака и бебе. Напук на спекулациите 43-годишната Биляна Петринска се похвалила с още една вест.

И тя била, че с помощта на таткото доста скоро след раждането ще се върне на обичаната сцена. Защото ще остави грижата по пеленачето на детегледачка.

Петринска е известна като надарена и много дисциплинирана актриса. Досега в никакъв случай не е отлагала професионален ангажимент.

Но в този момент ще се наложи малко да си почине, поради че скоро ще подари живот на първородното си дете.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР