Биляна Гавазова с огромна изненада за всички! Биляна Гавазова аут от

...
Биляна Гавазова с огромна изненада за всички!
Биляна Гавазова аут от
Коментари Харесай

Сензация: Ето защо Биляна Гавазова е аут от Би Ти Ви!

Биляна Гавазова с голяма изненада за всички!
Биляна Гавазова навън от националния ефир на Би Ти Ви след повече от единайсет години там. Буквално целият й съзнателен живот мина под шапката на малкия екран, а в един миг изненадващо взривиха бомба с напускането й.
 Биляна Гавазова
Биляна Гавазова бременна с второ

Биляна не се бе явявала съвсем три седмици на екран, което първо разсъни съмнения, а след това зашушукаха, че може да е болна. Докато не се разгласи истината – водещата къса контракта си с медията. Самата Биляна не остави на злите езици да се развихрят като излезе и изясни в мрежата, че решението е взето от нея.

Гавазова съобщи, че никой не я е уволнявал, нито пък тя се маха поради кахъри и незаслужено отношение към себе си. Призна единствено, че го е направила след тежък размисъл, само че и голямо предпочитание да продължи с нещо ново и друго.

Е, това ново и друго се оказа бременност. Това приказват сътрудниците й от сектора като са безапелационни, че тази е повода Биляна да се „самоуволни“ от нац. ефир. Тя е на 41 години и има едно дете с мъжа си Теодор. Двамата от дълго време желаят и второ, само че уговорките и договорните й връзки не разрешавали да я няма толкоз дълъг интервал.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР