Биляна Гавазова, която започна частен бизнес и разви своя фирма

...
Биляна Гавазова, която започна частен бизнес и разви своя фирма
Коментари Харесай

Биляна Гавазова фалира - ще се върне ли в телевизията?

Биляна Гавазова, която стартира частен бизнес и разви своя компания за маркетинг и реклама, е завършила активността си.

Съдружничката на Гавазова се е отдръпнала от потъващата компания преди няколко месеца. В момента журналистката се води единствен притежател на сдружението, само че на процедура то не развива безусловно никаква активност. Дори уеб сайтът, през който евентуални клиенти биха могли да се свържат с някогашната тв водеща и да се възползват от услугите ѝ, не действа.

За последната година Биляна е изкарала едвам две хиляди лв., вижда се от годишния финансов доклад на компанията, а до момента в който бе водеща на утринния блок на Би Ти Ви прибираше по 7 бона месечна заплата.

В момента Гавазова разчитала на издръжката на мъжа си Тодор, който се грижел да цялостни фамилната хазна. Запознати издават, че журналистката е почнала да се оглежда съществено за ново работно място и надълбоко съжалявала, че решила импулсивно да слезе от дребния екран, губейки сигурните си приходи.

В момента обаче връщане за нея назад към " Тази заран ", нямало, тъй като на стола ѝ към този момент крепко се е бетонирала Мария Цънцарова, която е любимка на управлението и надали ще бъде сменена.

Още след напускането ѝ имаше клюки, че и от конкурентната Нова ТВ са показали вкус към нея и са се пробвали да я спазарят да мине в техния отбор, само че журналистката им отрязала квитанциите.

Бившата тв водеща изненадващо напусна малкия екран след 12 години стаж на дребния екран напролет на 2022 година Решението си да си тръгне от Би Ти Ви стимулира с думите, че е имала потребност от смяна и го е обмисляла няколко месеца. Всички близки я подкрепили с изключение на татко ѝ, който още тогава упорствал да продължи с телевизионната си кариера, написа " Ретро ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР