Биляна Гавазова е получила забрана от шефовете си в Би

...
Биляна Гавазова е получила забрана от шефовете си в Би
Коментари Харесай

Забраниха на Биляна Гавазова да ражда второ дете

Биляна Гавазова е получила възбрана от шефовете си в Би Ти Ви да забременява с второ дете. След появяването на сина ѝ Алек журналистката желала и се чувствала подготвена за още едно отроче, само че удоволствието да стане майка за повторно щяло да ѝ коства позицията в малкия екран.
„ Практически е невероятно да забременея сега. Взела съм съответните ограничения “, показа искрено Гавазова, запитана дали с годеника ѝ Теодор работят за още едно бебе.

Причина за ембаргото, което било наложено на Гавазова от началниците ѝ, били честите ѝ отсъствия и неспособността да се оправя с предоставената ѝ работа. Понеже Биляна съчетавала работата с грижите към сина си и въртенето на семейството, постоянно изнемогвала и се появявала в медията тотално изтощена. Не можела да разчита на родителите си, които към момента живеели в Шумен, а сестра ѝ, въпреки и на една ръка разстояние в столицата, тичала след своите близнаци, написа retro.bg.

Шефовете гледали да щадят журналистката, само че сътрудниците ѝ протестирали, че също имали деца и не се употребили с такива привилегии. „ Щом не може да се оправя, да си наеме помощница. За какво я харчи тази огромна заплата?! “, злорадстват репортерките в малкия екран. Биляна е измежду най-добре платените фрагменти на Би Ти Ви, само че неотдавна с мъжа ѝ вложили безусловно всичките си спестявания в нов апартамент. Откакто е в столицата, това е третото жилище, което претенциозната водеща на „ Чети етикета “ сменя. Обзавеждането на последния ѝ дом глътнало много пари, въпреки да не заложила на най-скъпите и съвременни мебели, и по този начин плануваната женитба останала още веднъж в листа с чакащи за следващата година.

Гавазова не била изключително щастлива, че мъжът ѝ непрестанно намирал извинения да избегне подписа, само че се водела по неговото мнение, че всяко нещо идвало с времето си. Родителите ѝ били най-разтревожени от непрекъснатото отсрочване на бракосъчетаването, тъй като преди да срещне Теодор, журналистката имала 8-годишна връзка с различен мъж и нещата все вървели към женитба, до която обаче по този начин и не се стигнало. Те се страхували да не би дъщеря им да остане самотна майка вечно

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР