Биляна Гавазова е едно от разпознаваемите лица на БиТиВи. Тя

...
Биляна Гавазова е едно от разпознаваемите лица на БиТиВи. Тя
Коментари Харесай

Биляна Гавазова със забрана да ражда. Ето кой я наложи и каква е причината

Биляна Гавазова е едно от разпознаваемите лица на БиТиВи. Тя води рубриката „ Чети етикета “ в утринния блок по БиТиВи „ Тази заран “. Красивата водеща живее на фамилни начала с годеника си Теодор и първото им дете Алек. Оказва се, че самата водеща има предпочитание и е подготвена за второ дете, само че има възбрана да ражда. Интересното в тази ситуация е, че тази възбрана не идва нито от околните й, нито от годеника й, а от малкия екран, в която работи тя. Причините за възбраната се крият във обстоятелството, че даже сега, единствено с едно дете, Гавазова постоянно закъснявала и не можела да се оправя по най-хубавия метод с професионалните си отговорности.

Времето на Биляна Гавазова не стигало, с цел да съчетава вярно грижите по дребния Алек, семейството и работата, въпреки че от медията не я товарели ненужно. Колегите на водещата почнали да недоволстват, тъй като и те имали фамилии и деца, само че не получавали сходни облекчения и привилегии като Гавазова. Освен това заплатата на водещата била много огромна. Затова и сътрудниците й считат, че щом не съумява с всичко, най-удачно е да си наеме помощница, а не да понижават професионалните й отговорности.

Затова точно от малкия екран са забранили на Гавазова да забременява за повторно на този стадий.

Самата водеща разяснява тематиката по този начин: „ Практически е невероятно да забременея сега. Взела съм съответните ограничения “. В момента тя не може да разчита на помощта на родителите си за грижите за бебето, тъй като те живеят отвън столицата. По отношение на парите, които получава водещата, неотдавна тя и Теодор са вложили всичките си спестявания в нов апартамент, което пък отсрочва във времето и сватбата им, споделят доближени. Този факт обаче не се харесва на родителите на Гавазова, които са обезпокоени, че към момента щерка им не е подписала с Теодор.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР