Биляна Дол вече е простила серийните изневери на Валери Божинов

...
Биляна Дол вече е простила серийните изневери на Валери Божинов
Коментари Харесай

Биляна Дол прости на Валери и си го прибира обратно! Близките на Божинов го навиват да се бори за нея, Алисия също е на нейна страна

Биляна Дол към този момент е дала прошка серийните изневери на Валери Божинов и е въпрос на време да си го прибере назад, научи HotArena .

Това издадоха пред „ Уикенд ” хора от обкръжението на футболиста, който преди месец бе зарязан от своята поредна огромна обич. Тя се заричаше, че раздялата ще бъде безконечна, само че по-силна май ще се окаже любовта.   

Вече цялостен месец Валери не стопира да се моли на Биляна да му елементарни и да се върне при него , издават хора от обкръжението на футболиста. Както вестникът писа, на рождения ѝ ден в края на юли той даже е съумял да ѝ изпрати голям букет в Марбея , където тя реши да чества. Цветята са били съпроводени от откровените му извинения за рогата, които редовно ѝ слагал, и заричане, че ще се лекува от „ сексохолизъм ”

Макар че външно го играела ледена кралица и непристъпна цитадела, сръбската хубавица не съумяла да скрие, че в действителност е доста удовлетворена от разкаянието на някогашния си обичан и единствената причина да не го допусне назад до себе си е, че желае още малко да го поизмъчва.

В последните дни двамата постоянно разговаряли по телефона, чатели си понякога и си разменяли любезности . Той бил доста разгорещен в обясненията си в обич, а тя се стараела да му дава отговор хладно и сдържано, само че без да го реже непосредствено, с цел да не го отблъсне. Дала му да разбере, че вратата ѝ за него към момента е отворена, стига да се постарае. Освен това Биляна побързала да се прибере в Белград, с цел да му даде опция да я моли за амнистия от по-кратко разстояние. 

На фона на всичко това обаче тя се пробва и да го нервира с проява на персонално благополучие и подмятания, че не страда от липса на ухажори.

Според тествана информация, околните на футболиста го предизвикват да не се отхвърля от „ дъртото коте ” . Тя била същински ангел, който съумял да сближи футболиста с неговият наследник Валери-младши. По време на брака с Лозанова бащата на процедура се правел, че детето му не съществува, с цел да не нервира брачната половинка си.

Биляна обаче упорствала да стартира още веднъж да се вижда с момчето, канела го постоянно на посетители в Белград и го гледала като личен наследник. Заради това положително отношение станали приятелки с майка му Алисия, която поддържа концепцията Божигол и Дол още веднъж да се съберат.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР