Биляна Дол прежали Валери Божинов и отново е щастлива. Сръбкинята

...
Биляна Дол прежали Валери Божинов и отново е щастлива. Сръбкинята
Коментари Харесай

Биляна Дол с нов мъж до себе си

Биляна Дол прежали Валери Божинов и още веднъж е щастлива. Сръбкинята грее в прегръдките на турския публицист Юсуф Емин.

От към месец мацката е в Истанбул. В последно време съвсем непрестанно може да бъде видяна в компанията на водещия на телевизионното предаване "Севдалинка ". То се излъчва по Tek Rumeli TV и е с музикална устременост. Шоуто е всеки вторник вечер. В него звучат най-популярните песни на албански, босненски, български, македонски, сръбски, гръцки и турски. Излъчват се най-новите видеоклипове от Балканите. Има и посетители.

Биляна и Юсуф непрекъснато се забавляват дружно в Истанбул. Двамата обикалят заведенията към Босфора. Бившата половинка на Божигол качи няколко фотоси с Емин в обществените мрежи. Някои от тях и той показа в своя профил. Освен това двамата харесват всичките си статуси и си пращат сърчица като мнения. Сексапилната сръбкиня непрекъснато го тагва като my partner in crime. В британския това постоянно служи за отбелязване на човек, с който си във връзка. Това накара няколко нейни почитатели да я попитат дали е новото й гадже.

"Изключително непосредствен другар ", отговори загадъчно Биляна, като добави сърчица, писа "България Днес ".

Сръбкинята и Валери Божинов бяха дружно към четири години. Биляна се раздели дефинитивно с нападателя в края на 2019-а. Преди това двамата на няколко пъти се разделяха поради негови кръшкания, само че Дол го прибираше назад. Накрая се умори да му прости и постави завършек на връзките им.

A post shared by (@biljanadoll_official) on Sep 19, 2020 at 5:48am PDT
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР