Биляна Дол наруши мълчанието и потвърди, че вече не е

...
Биляна Дол наруши мълчанието и потвърди, че вече не е
Коментари Харесай

С коя бръмчалка Валери Божинов изневери на Биляна?

Биляна Дол наруши мълчанието и удостовери, че към този момент не е с Валери Божинов. Според информация на HotArena,  Биляна е побесняла, откакто е видяла чатове сред Валери и 20 годишна столична бръмчалка.  Запознати настояват, че това преляло чашата на търпението, откакто Дол и различен път е прощавала забежките на Божинов.

Самата сръбкиня разкри и повода за края на връзката им.

„ С Валери към този момент не сме дружно. За страдание, настъпи краят на нашето общо пътешестване, което мнозина определяха като фантазия. Дадох най-хубавото от себе си, с цел да бъда най-хубавата партньорка, защото му помогнах да съживи кариерата си, да стане по-добър родител, да усъвършенства връзките с майка си и някогашната си брачна половинка, както и самият той да се усеща благополучен и пълностоен.

Бях до него, когато падаше и когато се опитваше да се върне на върха... и даже в Китай бях до него. Явно това не беше задоволително и неговите нагони бяха по-силни. Не става въпрос, че съм преставала да го обичам, само че неговите заболели инстинкти и желанието да ги реализира ме нараниха като жена... Желая му всичкото благополучие в живота, само че повече няма да откри друга жена, която да го обича и поддържа като Биляна Дол. Край! “, написа във Facebook Биляна.

Първата, която поддържа Биляна бе Алисия. „ Респект, Биляна Дол! “ , написа певицата. Божинов също написа коментар, с който благодари на към този момент някогашната си половинка за всичко.

Но това му навлече гнева на почитателите.

„ Боклук “, „ Хората са го споделили „ някогашен кур..р “ няма “, „ Много дами за подобен дребен човек “, беше единствено мака част от написаното под поста му, предава „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР