BILLA България въвежда иновативна технология, за да направи онлайн брошурите

...
BILLA България въвежда иновативна технология, за да направи онлайн брошурите
Коментари Харесай

Магазин пусна онлайн брошура за незрящи

BILLA България вкарва новаторска технология, с цел да направи онлайн брошурите си налични за незрящи. От през днешния ден наличието на всички седмични и месечни брошури и каталози, поместени на уеб страницата www.billa.bg, ще се възпроизвежда и като тон. По този метод хората с повредено зрение ще бъдат улеснени в търсенето на информация за предлаганите промоционални предложения.

Проектът е създаден взаимно със Съюза на слепите, с който BILLA България си партнира сполучливо за трета поредна година. За адаптирането на онлайн брошурите на комерсиалната верига към потребностите на незрящите се употребява специфичен програмен продукт, който преобразува текста в тон. Услугата ще е налична и при използването на уеб страницата през мобилни устройства.

"Щастливи сме, че вкарваме следващата иновация, с която улесняваме ежедневните действия на незрящите. Новата технология на уеб страницата ни е значим детайл от поредната ни политика за поддръжка на хората с повредено зрение. Благодарим на Съюза на слепите, че са наш приближен сътрудник, с който дружно способстваме за сполучливото консолидиране в обществото на незрящите ", съобщи Бойко Сачански, Управител на BILLA България. Компанията е първата комерсиална верига у нас, въвела политика на асистирано извършване на покупки за хора с повредено зрение. Проектът се реализира взаимно със Съюза на слепите. Служителите във всички BILLA магазини в страната минаха през особено образование, тъй че да бъдат осведомени с главните правила за оказване на подпомагане и обслужване на незрящи клиенти.

Друга сполучлива самодейност, осъществена в партньорство със Съюза на слепите, е акцията "Подай ръка ". 6100 лева бяха събрани в границите на един месец (от 20 февруари до 20 март 2017 г.) посредством обособяване на 1 стотинка от продажбата на всеки артикул с марка BILLA. Средствата към този момент са дарени за закупуване на помощни средства за обществено слаби членове на Съюза на слепите.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР