BILLA България отвори единадесети обект във Варна. Магазинът се намира

...
BILLA България отвори единадесети обект във Варна. Магазинът се намира
Коментари Харесай

BILLA разкрива 36 работни места с отварянето на новия си магазин във Варна

BILLA България отвори единадесети обект във Варна. Магазинът се намира на централна и отзивчива локация в града – ул. „ 8-ми март “ 2. Супермаркетът е ситуиран на 640 кв. м. комерсиална повърхност, като клиентите му ще могат да избират измежду подбор от над 9000 качествени продукта на преференциални цени.

Посетителите на магазина ще открият български плодове и зеленчуци с марка „ BILLA Градини “, отгледани по специфична стратегия за понижаване на пестицидите, като свежестта им се ревизира на всеки час в магазина. Любителите на вкусната храна пък ще имат опция да разнообразяват менюто си всеки ден с апетитни месни и безмесни грил специалитети, здравословно приготвени ястия от топлата витрина и свеж самун от BILLA Пекарна, изпечен на всеки 30 минути и подготвен единствено от натурални съставки. Клиентите ще могат да се възползват и от богат подбор от лични марки, създадени с висококачествени първични материали по специфични предписания и от подбрани производители.

„ Щастливи сме да открием единадесетия си следващ супермаркет във Варна. Вярваме, че клиентите на магазина ще останат удовлетворени от подбрания подбор и обслужването, което ще получават всеки ден. Инвестираме над 1 млн. лева в новия обект и разкриваме 36 нови работни места. За 19 години на българския пазар BILLA се утвърди като постоянна и надеждна компания, която подсигурява работа на над 4500 чиновници. Ще продължим да работим интензивно, с цел да отговорим на потребностите както на нашите клиенти, по този начин и на нашите чиновници. “, разяснява Норберт Мисбрандт, Управител на BILLA България.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР