BILLA България отвори единадесети обект във Варна. Магазинът се намира

BILLA България отвори единадесети обект във Варна. Магазинът се намира ...

BILLA разкрива 36 работни места с отварянето на новия си магазин във Варна.


BILLA България отвори единадесети обект във Варна. Магазинът се намира на централна и комуникативна локация в града – ул. „8-ми март“ 2. Супермаркетът е разположен на 640 кв. м. търговска площ, като клиентите му ще могат да избират сред асортимент от над 9000 качествени продукта на изгодни цени.

Посетителите на магазина ще открият български плодове и зеленчуци с марка „BILLA Градини“, отгледани по специална програма за намаляване на пестицидите, като свежестта им се проверява на всеки час в магазина. Любителите на вкусната храна пък ще имат възможност да разнообразяват менюто си всеки ден с апетитни месни и безмесни грил специалитети, здравословно приготвени ястия от топлата витрина и пресен хляб от BILLA Пекарна, изпечен на всеки 30 минути и приготвен само от натурални съставки. Клиентите ще могат да се възползват и от богат асортимент от собствени марки, произведени с висококачествени суровини по специални рецепти и от подбрани производители.

„Щастливи сме да открием единадесетия си пореден супермаркет във Варна. Вярваме, че клиентите на магазина ще останат доволни от подбрания асортимент и обслужването, което ще получават всеки ден. Инвестираме над 1 млн. лв. в новия обект и разкриваме 36 нови работни места. За 19 години на българския пазар BILLA се утвърди като стабилна и надеждна компания, която подсигурява работа на над 4500 служители. Ще продължим да работим усилено, за да отговорим на нуждите както на нашите клиенти, така и на нашите служители.“, коментира Норберт Мисбрандт, Управител на BILLA България.

Източник: econ.bg