BILLA България дава шанс на млади хора на възраст до

...
BILLA България дава шанс на млади хора на възраст до
Коментари Харесай

BILLA дава шанс на младежи да участват в международна стажантска програма за бъдещи мениджъри

BILLA България дава късмет на младежи на възраст до 30 години от цялата страна да аплайват за интернационална стратегия за мениджъри, проведена от REWE International. Шестима младежи, определени от 9 страни, измежду които и България, ще получат неповторима опция –  да стартират своята кариера с 16-месечна стратегия, в която да  натрупат опит в интернационална среда и да работят един до друг с топ експерти в ритейл бранша.

В рамките на стажа, младежите ще могат да придобият познания и умения както в България, по този начин и в няколко от 9-те страни, в които оперира REWE Group. В последната фаза на програмата всеки участник ще се профилира в определена от него сфера и ще може да стартира работа у нас или в чужбина в структурите на компанията.

Първият стадий от програмата включва 6 месеца образование в родната страна на участниците, като за това време стажантът или стажантите от България ще се срещнат от близко с процесите в работата на магазините, както и в централния офис на BILLA България. Кандидатите ще преминат през разнообразни позиции в компанията, с цел да опознаят основите на бизнеса и да придобият опит в областта на търговията, преди да заминат в чужбина. След това участниците могат да изберат да продължат образованието си в една от останалите страни, в които оперира REWE Group – Австрия, Германия, Италия, Унгария, Чехия, Словакия, Литва и Хърватия.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР