Билките и подправките освен многото ползи за здравето, могат да

...
Билките и подправките освен многото ползи за здравето, могат да
Коментари Харесай

Ето кои подправки помагат за отслабване

Билките и подправките с изключение на многото изгоди за здравето, могат да ни оказват помощ и в свалянето на килограмите. Колкото по-пикантни са те, толкоз по-бърз става метаболизмът Ви и по този начин отслабвате незабелязано. Подправките имат дълга история на потребление за медицински цели наедно с лекарствените растения, тъй че не си коства да се отхвърляме от тяхната помощ даже и в наши дни.

Вижте подправките, които ни оказват помощ да отслабнем:

Канела
Канелата е ароматна фалшификация и мощен асистент в битката с килограмите. Тя ускорява метаболизма. Съдържа субстанции, които покачват секретирането на инсулин от клетките и надлежно способстват за усъвършенстван надзор над диабета. Съдържа също минерали и фибри. Може да се добави към кафето, чая, да се постави върху закуската от овесени ядки.

Кимион
Кимионът подкрепя обмяната на веществата в организма. Смята се, че кимионът ускорява имунната система и има антиалергични свойства. Богат източник е на витамини и антиоксиданти.



Естрагон
Естрагонът е потребен при храносмилателни проблеми, защото възстановява киселинността на стомашния сок. Билката възстановява апетита и спазмите в стомаха.

Мента
Ментата подтиква храносмилателните ензими, които оказват помощ за усвояването на питателните субстанции.



Кардамон
Кардамонът оказва помощ за изхвърляне на токсините от организма и по този начин спомага за бързото събаряне на килограми.

Босилек
Босилекът е една от най-популярните подправки и има многочислени лечебни свойства. Той е отличен източник на фибри. Има болкоуспокояващо и противовъзпалително деяние.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР