Били спуснати конкурси за някои членовете на бордаЗа 10 месеца

...
Били спуснати конкурси за някои членовете на бордаЗа 10 месеца
Коментари Харесай

Тагарев продължава чистката в ТЕРЕМ

Били спуснати състезания за някои членовете на борда
За 10 месеца над 30 млн. лева продукция

Министерството на защитата приготвя още рокади в управлението на военния цех ТЕРЕМ, откакто през септември отрасловият министър Тодор Тагарев, като принципал на обекта, назначи нов изпълнителен шеф в лицето на Калин Димитров и нов началник на съвета на шефовете в лицето на Димитър Стойчев. Мотивите бяха, че не е удовлетворен от работата на сдружението.

Сега министър Тагарев разгласи, че счита да направи още промени, а от ТЕРЕМ показаха, че това е стрес тест за тяхната система. При рокадите през септември не се промени броят на участващите в Съвета и по тази причина съставът му се усили от 5 на 7 души. На последното съвещание на комисията по защита в Народно събрание ръководителят Христо Гаджев дефинира измененията като “учудващи ” и акцентира, че заплатите на управлението са по 15-16 000 лева на месец.

В отговор министър Тагарев означи, че предстоят още смени: “За двамата са пуснати състезания, през които те би трябвало да минат, с цел да продължат да бъдат членове на борда. На останалите 5 съм връчил нещо като предупреждения. Има избрани нередности. Те би трябвало да отговорят, след което ще обсъдим и ще преценява дали и кой може да остане в борда ”.

За първите девет месеца на тази година ТЕРЕМ е създал продукция за 31,5 млн. лева.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР