Били ли сте някога разочаровани от партньора си? Започвате да

...
Били ли сте някога разочаровани от партньора си? Започвате да
Коментари Харесай

6 сигурни начина да създадете сигурна връзка с мъж, който е несигурен

Били ли сте в миналото разочаровани от колегата си? Започвате да се чувствате несигурни в своята връзка и никой от вас не прави нищо, с цел да я поправи.

Чудите се какъв брой дълго можете да продължите да го обичате, без потребността ви да се чувствате обичани и оценени да бъде задоволена. Може би сте се опитвали да говорите с колегата си за потребностите си в предишното и сте научили, че това просто води до яд и обвинявания.
Може даже да се почувствате по-зле след диалог с колегата си.

По някакъв метод всяко противоречие с колегата ви води до това, че се чувствате недостойни да бъдете обичани.

Ако това ви звучи познато, може да сте в несигурна връзка.

Несигурните хора са склонни да екстернализират и упрекват хората към себе си за своите несигурни усеща. Може да се почувствате ядосани, че той не дава отговор на потребностите ви или да се обвинявате за налегналата ви меланхолия.

Той може да усеща личната си неустановеност и да си го изкарва върху вас.

Можете да издигнете връзката си на по-здравословно равнище, като следвате тези шест съвета

Шест експертни съвета за основаване на сигурна връзка, даже в случай че единият сътрудник е нерешителен:

1. Дайте приоритет на потребностите на двойката пред самостоятелните потребности

Всеки сътрудник би трябвало да поеме ангажимент към потребностите на връзката пред личните си самостоятелни потребности.
Несигурните двойки са фокусирани върху задоволяването на личните си самостоятелни потребности. Например, той може да се разстрои, в случай че е с нея в леглото толкоз постоянно, колкото желае. Тя може да е смутена, че той не прекарва задоволително време с нея, тъй че тя не желае фамилиарност.
Нейната потребност от прочувствена непосредственост е незадоволена, което води до това, че неговата потребност от фамилиарност е незадоволена и се получава един циничен кръг.

Ако двойката беше първият им приоритет, той би желал да прекарва време в прочувствена непосредственост с нея, с цел да отговори на нейните потребности, а тя би желала да бъде интимна с него, тъй като нейната потребност е задоволена.

И двамата биха имали изгода от даването на другия. След като потребностите на тази двойка са задоволени, те са по-сигурни един с различен и по-способни да посрещнат потребностите на другия.

2. Положете напъните, които очаквате да получите насреща

Нека помислим за връзката като цяло. Тази същина се назовава вашето „ бебе на връзката “. Това „ бебе “ е толкоз крепко, колкото и това, което всеки от вас влага в него. Ако един човек дава 100 %, а другият единствено 5 % старания в „ бебето “, бебето ще бъде единствено 5 % крепко.

Един човек ще дава и няма да получава нищо в двойката. Другият ще получава, а няма да дава.
Виждате ли несъответствието тук? В идеалния случай и двамата сътрудници биха полагали 100 % старания от самото начало.
Тогава и двамата биха задоволили потребностите си, никой не би бил подценен и двойката ще е прочувствено здрава. Животът се случва и ще има моменти, когато даването и приемането са наклонени в една или друга посока, което е обикновено.

3. Помнете, че за тангото са нужни двама

Двама души вземат участие в двойката — в противоположен случай това не е двойка; това са двама души наоколо един до различен.
Ако пренебрегнете колегата си, в последна сметка ще си аргументите личната болежка. Единственият метод да задоволявате личните си потребности непрекъснато е да дадете на колегата си обич, сигурност и сигурност.
Най-добрият сюжет е двойка, която цени персоналното израстване и работи върху самостоятелната си неустановеност, като построява самочувствие, с цел да може да даде на колегата си.

4. Бъдете „ безвреден “ човек

Всеки сътрудник има вяра, че е безвреден човек за другия.

Това значи, че размишлявате върху личното си държание и се запитвате: „ Искам ли да се отнасят към мен по този начин, както се отнасям към колегата си? “

Друг път човек с неустановеност ще се отнася неприятно към себе си, а към другите хора по-добре, в сравнение с към себе си. Тези несигурни хора би трябвало да се запитат: „ Бих ли се отнасял с най-хубавия си другар толкоз неприятно, колкото се отнасям със себе си? “

След това променете мислите и държанието си, с цел да сте по-безопасни за себе си и за другите. Тъй като вашата неустановеност понижава, вие ставате по-сигурни и по-способни да давате на връзката си.

5. Имайте персонална честност

Кажете каквото имате поради и мислете това, което казвате.

Несигурните хора са склонни да вършат неща, с цел да успокоят другите или да получат утвърждение от другите. Опитвате се да избегнете спора, само че единствено го забавяте. Опитайте вместо това да кажете „ не “, когато нямате желание да вършиме нещо или да, когато ще го извършите.

Ще изградите личното си утвърждение за себе си, като развиете персоналната си честност.

6. Планирайте време дружно

Всички са заети, изключително в случай че балансирате работата и фамилията. Но двойките, които не отделят време един за различен, нормално са по-несигурни.

За да вградите сигурност във връзката си, отделете време да се докосвате всеки ден и излизайте постоянно на срещи.

Друг образец е да си изпращате известия през целия работен ден, с цел да поддържате връзка. Попитайте колегата си по какъв начин обича да се свързвате и какво работи най-добре за връзката ви.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР