Били добре гледани и облечениСто кебапчета и безалкохолни напитки към

...
Били добре гледани и облечениСто кебапчета и безалкохолни напитки към
Коментари Харесай

100 кебапчета откраднаха сити дечица

Били добре гледани и облечени

Сто кебапчета и безалкохолни питиета към тях отмъкнали три сити хлапета от павилион в Търговище. Кражбата е осъществена от момчета на 13 и 11 години от близки села.

Децата, които учели в града, се шлеяли напразно в четвъртък. Към 15 часа стигнали до битака и видели павилион, чиито притежател бил отишъл за стока. Счупили стъкло на прозорец и се промъкнали, взели торбички и почнали да ги пълнят. Събрали 100 кебапчета, 60 кенчета с кола и енергийни питиета и още 18 бутилки безалкохолно. Изкушили се да се създадат на огромни и си взели и по една бира.

Докато изнасяли торбите, били забелязани от мъж, който почнал да вика по тях. Децата зарязали откраднатото в шубраци и до момента в който се чудноват какво да вършат пристигнали служители на реда.

Малките хукнали да бягат към автогарата, надявайки се да заловен рейс към село и да се покрият. Никое от децата не е протегнало ръка от апетит, били добре гледани и облечени.

В нощта против четвъртък други две момчета, на 16 и 17 години, бегълци от възпитателното учебно заведение в Завет, отмъкнали от магазин в село Острово хранителни артикули за към 200 лв., 30 лева, два мобилни телефона, запалки и камера.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР