Били Айлиш помогна на фестивала в Ирландия, след като каза на феновете си, че е „наистина болна“

...
Видеоклипове, публикувани в социалните медии, показват как изпълнява песента си
Коментари Харесай

Видеоклипове, публикувани в социалните медии, показват как изпълнява песента си от саундтрака на Барби What Was I Made For? с бяла тениска Nike и бейзболна шапка.

преди това помоли феновете си да й помогнат на концерта.

„Наистина съм много болна и честно казано наистина страдам“, тя написа в историята си в Instagram.

Изображение: Тълпи, гледащи изпълнението на King Kong Company по време на Electric Picnic Festival

„Познаваш ме и знаеш, че не бих отменил шоу, дори ако буквално умирам… ( това наистина се чувства доста близо, хахахахахахахахахахаха) но шоуто трябва да продължи.

„Ще се видим тази вечер! Но моля, имайте предвид, че давам всичко от себе си и тази вечер ще имам нужда от вашата помощ. Стреми за мен."

BTS и Billie Eilish сред най-добрата музика за заспиване

Междувременно бивша звезда на One Direction , който изпя хита Nothing Compares 2 U на Sinead O'Connor в знак на почит към покойния певец, спомена местните си корени в емоционална реч на фестивала.

Роденият в Уестмит певец каза на тълпата: „Иска ми се Мога да опиша с думи какво е чувството. От Patrick Street, Mullingar, до това.

„Това е страна с по-малко от пет милиона души и шумът, който вдигаме по целия свят, е луд и стига да искате, аз Щастлив съм да развея знамето на нашата малка страна по цялата планета.

Изображение: Найл Хоран, изпълняващ по време на фестивала

„Обичам нашата малка страна. Обичам да съм тук тази вечер. Обичам ви всички. Много ви благодаря, че дойдохте да ме видите.

„Това е най-голямата публика, пред която съм свирил като солов изпълнител, и наистина го оценявам, подкрепата от моята родна нация.

„Страхотно е да се върна в Мидландс, само на час път от дома, и да имаш това. Много благодаря на всички."

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР