Били Айлиш показва на хейтърите, че техните коментари никак не

...
Били Айлиш показва на хейтърите, че техните коментари никак не
Коментари Харесай

Били Айлиш с кратък филм за тялото си - slava.bg

Били Айлиш демонстрира на злобарите, че техните мнения по никакъв начин не я интересуват.

Изпълнителката разгласява къс филм, в който постепенно се съблича до момента в който гласът й зад кадър дава отговор на всички тези, които бързат да подлагат на критика тялото ѝ и да вършат изводи без да знаят цялата история на човек. Материалът носи името „ Not My Responsibility “, а сюжетът е написан от самата Айлиш.

Видеото, което в началото беше показано по време на турнето ѝ „ Where Do We Go? “, демонстрира по какъв начин носителката на „ Грами “ отстранява огромния си суитшърт, след което съблича блузата и потника си. След това тя се потапя във вода, а гласът зад кадър пита публиката дали в действителност познават Били. „ Имате мнение по отношение на моите визии, моята музика, моите облекла, моето тяло “, споделя тя.

Айлиш продължава и разяснява хората, които не я познават, само че бързат да я съдят и да я наскърбяват. Тя прибавя, че някои от тях обичат стила ѝ, други го ненавиждат, трети го употребяват като метод да я подлагат на критика. „ Имам възприятието, че следите всяка моя крачка “. Изпълнителката приказва и за това, че е чувала обвинявания за това, че носи прекомерно огромни суитшърти и не изглеждала като естествена жена.

„ Дали моята стойност се базира на вашите възгледи? Или вашето мнение не е моя отговорност? “, приключва Били. С това видео тя желае да покаже, че обществото от ден на ден привиква да съди хората единствено по типа им, а не прави оценка това, което вършат и не вижда гения им.

Източник: tialoto.bg

Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР