Били Айлиш обеща да пусне нова песен в четвъртък и

...
Били Айлиш обеща да пусне нова песен в четвъртък и
Коментари Харесай

Били Айлиш открадна храна в мол, охраната я гони! Защо певицата се чувства като пародия?

Били Айлиш даде обещание да пусне нова ария в четвъртък и съблюдава обещанието си. " Therefore I Am " към този момент е реалност. Песента идва с видео, като действието в него се развива в мол. В него тя безусловно ограбва заведения за храна. Взима си брецел, донът, чипс, лимонада, пържени картофки. Е, най-после защитата я вижда и тя стартира да бяга. 

Виж още: Промива ли мозъци Кание Уест? Бившата най-хубава другарка на Ким Кардашиян с тежки обвинявания

" Говорим си от месеци, по какъв начин тази година е отвратителна за доста хора, по какъв начин желаех да направя плануваното турне... само че в случай че не беше такава тази година, нямаше да направя новия си албум ", показа певицата при представянето на " Therefore I Am ". По думите ѝ песните не са направени поради карантината, а просто мисленето ѝ се е трансформирало. И споделя, че в никакъв случай не си е почивала толкоз доста.

" Това беше колкото проклинание, толкоз и благословия. Наистина се усещам щастлива, че успяхме да създадем нещата по метода, по който се получиха. Нямам самообладание да чуете албума. Много се вълнувам ", добави тя в изявление. 

Виж още: Дете, а с кариера: Дъщерята на Бионсе с дебют в литературния свят - озвучи книга с обръщение

Във въпросното изявление Били Айлиш споделя, че напоследък се усеща като " подигравка " на себе си и не знае по какъв начин да се измъкне от това положение. " Продължавам да се усещам неистинска. Да, неистинска версия на себе си ", показа тя. " Прибирах се у дома и се гледах по малкия екран, отивам в магазина и чувам себе си. Изведнъж станах някой, който всеки знае, и аз внезапно започнах да се усещам като подигравка на себе си ". 

Виж още: Лиъм Хемсуърт тотално не помни за Майли, радва се на любовта с Габриела

Иначе на Били Айлиш ѝ предстоят много вълнуващи събития до края на годината. На 22 ноември ще показа новата си ария на Американските музикални награди, където има две номинации. На 10 декември ще взе участие в онлайн концерт. 

Изображение: Getty Images/https://www.instagram.com/billieeilish/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР