Били Айлиш и нейният приятел знаят как да привлекат внимание.

...
Били Айлиш и нейният приятел знаят как да привлекат внимание.
Коментари Харесай

Били Айлиш и Джеси Ръдърфорд – новата звездна двойка

Били Айлиш и нейният другар знаят по какъв начин да привлекат внимание. Двойката направи своя дебют на аления килим на 11-ата годишна  гала на в допълващи се пижами на.

Двамата влязоха на събитието, загърнати с огромно одеяло на, преди да стъпят на червения  килим, с цел да разкрият допълващите се копринени пижами. Айлиш бе избрала дълга  нощница с дантелени елементи в обичайните десен и цвят на марката, до момента в който Ръдърфорд бе с пижама от две елементи в същия модел и цвят.
 Тялото на украински боен водач бе намерено край Царево 7 ноем 2022 | Петцифрен код и ДНК експертиза са разкрили идентичността на откритото тяло край Царево и то принадлежи на...
Публичната поява на Айлиш и Ръдърфорд е единствено дни откакто 20-годишната певица публично призна в Instagram връзките си с 31-годишната рок звезда. Двамата позираха в костюми за Хелоуин, които шеговито осмиваха разликата във възрастта им от 11 години. Айлиш беше облечена като бебе, с къдрава коса и шапка с кепе, до момента в който Ръдърфорд беше като дъртак с плешива шапка и тиранти.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР