Били Айдъл не знае как да е добър любовник. Това

...
Били Айдъл не знае как да е добър любовник. Това
Коментари Харесай

Фенка съди Били Айдъл, защото не преспал с нея

Били Айдъл не знае по какъв начин да е добър ухажор. Това излиза наяве от правосъден иск против него, заведен от жена, която е разочарована от несъстояла се среща с него, написа tmz.com.

Рок легендата поканил дамата на собствен концерт и среща в хотелската си стая, само че по-късно я зарязал. Джулиана Берг твърди, че Айдъл я поканил на среща с почитатели и концерт в Лас Вегас през октомври 2016 година.

Планът включвал музикантът да я води в хотел след шоуто. Тя се появила на събитието с почитателите, само че незабавно по-късно той липсващ. Не излиза наяве дали двамата са разговаряли през това време.

Берг се жалва, че нямала пари в себе си, очаквайки, че ще остане с Били в хотелската му стая. Когато това не станало, тя не можела да си разреши да си заплати за хотел.

Сега тя го съди за транспортни разноски, възобновяване на парите за билета за концерта, както и за „ мощен прочувствен стрес “. Представители на музиканта оповестиха, че неговите юристи към този момент са се заели с обвиняването, което съгласно тях няма тежест.

Източник: БЛИЦ
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР