Билетните каси на Народен театър „Иван Вазов“ ще бъдат отворени

...
Билетните каси на Народен театър „Иван Вазов“ ще бъдат отворени
Коментари Харесай

Народният театър с информация за възстановяване на сумите за билети

Билетните каси на Народен спектакъл „ Иван Вазов “ ще бъдат отворени от 20 май 2020 година, оповестиха оттова.

В период до 20 юли 2020 година феновете, закупили билети за анулираните представления (считано от 8 март), могат да възвръщат сумите за закупени билети или да презаверят билетите си.

Начините за това са:

Възстановяване на сумите за закупени билети.

- Извършва се на касите на театъра при показване на закупения билет, съпроводен с касов бон, или разпечатки на електронните бланки за закупените онлайн билети.

- За възобновяване на сумите за закупени билети (вкллючително онлайн) от жители, живеещи отвън София, феновете би трябвало да изпратят по пощальон разпечатаните електронни бланки-билети или билетите, съпроводени с касов бон и следната наложителна информация за осъществяване на банков превод - извлечение/удостоверение от банката, съдържащо следните данни:

Трите имена на титуляра

Банка

Банкова сметка (IBAN)

BIC код

на следния адрес:

гр. София 1000, ул. „ Дякон Игнатий “ №5,

Народен спектакъл „ Иван Вазов “,

за касиер/счетоводство Наташа Петрова

Презаверяване на билетите.

Зрителите, които не желаят възобновяване на сумите, ще имат опция да презаверят билетите си за представленията на Народен спектакъл „ Иван Вазов “ след обновяване на представленията и издание на месечния плакат, като периодите и метода за презаверка (преиздаване) на билетите ще бъдат оповестени в секция „ Новини “ в уеб страницата на театъра.

Билетните каси на театъра ще работят според регламентираното за тях работно време, с въвеждане на наложителни изключителни 15-минутни спирания на всеки два астрономически часа за осъществяване на стерилизация на работните плотове и пространствата, като графикът за спиранията бъде подложен на видно място.

За по-добра организация на процеса Билетна каса „ ЮГ “ (от страната на Съюза на композиторите) ще обслужва жители във възрастовия диапазон НАД 55 годишна възраст. На билетна каса „ СЕВЕР “ (от страната на Министерство на отбраната) ще бъдат обслужвани жителите ДО 55 години.

В билетните каси се позволява САМО Пожарна охрана ЕДИН ЗРИТЕЛ, при съблюдаване на въведените наложителни противоепидемични ограничения за закрити пространства и отдалеченост, и не се позволяват жители без защитни маски.

Ще бъде обезпечено еднопосочно придвижване през билетните каси, като за задачата ще бъде основана организация за отключване на най - близко разположените до тях порти на централния вход за фенове и ще се маркира маршрута за излизане.

На налично място в билетните каси да бъде подложен дезинфектант за влизащите в помещението външни лица.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР