Билетите за турнира по тенис от сериите АТП 250 Sofia

...
Билетите за турнира по тенис от сериите АТП 250 Sofia
Коментари Харесай

Атрактивни билети за Sofia Open 2019 вече са в продажба

Билетите за шампионата по тенис от сериите АТП 250 " Sofia Open 2019 ", който ще се организира от 3 до 10 февруари в " Арена Армеец ", към този момент са в продажба в мрежата на Eventim.

Четвъртото издание на най-голямото тенис събитие в българската столица към този момент генерира сериозен интерес и се обрисува да бъде най-силното, като в него на този стадий са декларирали присъединяване шестима играчи от топ 30 на международната класация, както и трикратният първенец в шампионатите от Големия шлем и някогашен номер 3 в света Стан Вавринка (Швейцария).

За първите четири спортни дни пропуските ще бъдат на идентична цена, без значение от мястото в " Арена Армеец ", като ще бъдат най-евтините до момента. На 3 и 4 февруари билетите ще костват по 10 лв., а за деца до 14 години - по 5 лева

Пропуските за 5 февруари (вторник) са по 20 лв. за възрастни, а децата ще могат да влизат в залата гратис в оповестения от уредниците " Детски ден ". На 6 февруари цената на билетите е 30 лв., като децата употребяват 50% понижение.

Пакетен билет за дните от четвъртък до неделя (7-10 февруари), включващи и финалните борби на " Sofia Open 2019 ", са налични на атрактивни цени в 3 категории места в залата. Атрактивните пакетни билети костват 150 лева, 250 лева и 350 лева общо за четирите дни. Детските билети са с 25% понижение.

Индивидуални билети за дните от 7 до 10 февруари ще се оферират на по-късен стадий, само че закупилите пакетен билет в този момент се възползват от специфичната по-добра цена общо за четирите дни от четвъртък до неделя на Sofia Open 2019.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР