Билетите за турнира Гран При по художествена гимнастика в руската

...
Билетите за турнира Гран При по художествена гимнастика в руската
Коментари Харесай

Билетите за Гран При на Москва са били изкупени за 10 минути

Билетите за шампионата Гран При по художествена гимнастика в съветската столица Москва са били изкупени за 10 минути. Това съобщи в приветствието си към участниците и гостите на шампионата президентът на съветската федерация по художествена гимнастика Ирина Винер-Усманова. Надпреварата в Москва открива новия сезон, а паралелно с Гран при се организира и интернационален шампионат, който носи името на огромна звезда Алина Кабаева.

България ще бъде показана от Невяна Владинова на шампионата Гран при и от Татяна Воложанина на съпътстващия шампионат.

"Щастлива съм, че за следващ път тази година сме домакини на първия шампионат Гран При в Москва тази година, който в продължение на доста години открива сезона в художествената гимнастика. Както постоянно тук дойдоха доста участнички от разнообразни страни, както при дамите, по този начин и при девойките. За първи път тази година ще има международно състезание за девойки и то също ще се състои в Москва ", сподели Винер-Усманова.

"Днес стартира и шампионат на името на Алина Кабаева, гимнастичка-легенда. С нея доста се постарахме, с цел да стане известна художествената гимнастика, а билетите за това съревнование се продадоха единствено за 10 минути в интернет. Това е доста прелестно, доста огромно самопризнание. Ние би трябвало да работим и да се стараем съветският байрак постоянно да бъде на почтено място, тъй че в чест на нашите спортисти да звучи химна, както се случва и в чест на президентите на страните ", добави Ирина Винер-Усманова.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР