Билетите за Световното първенство по лека атлетика в Будапеща през

...
Билетите за Световното първенство по лека атлетика в Будапеща през
Коментари Харесай

Пускат билетите за Световното в Будапеща на 12 декември

Билетите за Световното състезание по лека атлетика в Будапеща през 2023 година ще бъдат пуснати в продажба на 12 декември, като по този метод ще се отбележат 250 дни до началото на планетарния конгрес. От Организационния комитет оповестиха, че в продажба ще бъдат пуснати 420 000 билета в онлайн платформата.

Но най-нетърпеливите почитатели ще имат достъп до билети от 9 декември в изключителна предпочитана предварителна продажба. Тези, които се записват, с цел да станат членове на Световното атлетическо семейство, ще получат своя персонална връзка на 8 декември за закупуване на билети три дни преди общата продажба на билети.

С 50% от билетите на цена под $33, почитателите ще могат да видят най-бързите дами и мъже в света да се състезават в сериите на 100 метра, а единствено за $54 могат да си обезпечат място за вечерните сесии със звезди, които ще включват брой финали в другите дисциплини.

Ще има специфични предложения и отстъпки за фамилии и групови резервации, което дава опция един път в живота за почитателите да се насладят на събитието с най-близките си, както и първокласни билети за тези, които желаят да се приближат най-близо до атлетическата писта.

Пакетите също ще бъдат налични за тези, които желаят да следват обичаните си спортисти от сериите до финалите или обичаните си събития като хвърляния и скокове.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР