Билетите за реванша от втория квалификационен кръг на Лига Европа

...
Билетите за реванша от втория квалификационен кръг на Лига Европа
Коментари Харесай

ЦСКА предуреждава: Има важни условия за закупуване на билети за Осиек

Билетите за реванша от втория квалификационен кръг на Лига Европа сред Осиек и ЦСКА в Хърватия към този момент са в продажба. Срещата е на 1 август от 21:45 часа българско време на стадион "Градски врът ".

"Пропуските са с цена от 120 куни (приблизително 32 лева) и могат да бъдат закупени от почитател магазина на "Армията " в събота и неделя от 10:00 до 19:00 часа, а през днешния ден - петък следобяд и началото на идната седмица (понеделник и вторник) - от администрацията на клуба сред от 9:30 и 18:00 часа.

ВАЖНО! От Осиек отпуснаха квота от 700 билета за агитката на армейците. 500 от тях ще се популяризират тук. Пропуските ще се продават в София най-късно до 18:00 часа във вторник! Непродадените ще бъдат върнати на домакините и дружно с останалите 200 билета ще бъдат пуснати в продажба на каса за наши почитатели в деня на мача.

ВАЖНО! В Хърватия има съществени закони за спортните последователи, които изискват билетите да са поименни. Това значи, че у нас всеки искащ ще попълни непринудено декларация за прилагане на персонални данни, след което имената му на латиница и номера на документа му за пътешестване до Осиек би трябвало да бъдат вписани в билета. Молим Ви за схващане и съблюдаване на условията на хърватите, които са много кардинални и строги в съблюдаването на разпоредбите. Допълнително ще ви уведомим за локация на касата, бранша и наложителните неща, които би трябвало да имате поради за пътуването до Осиек ", оповестява формалният уебсайт на алените.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР