Билетите за реванша от втория квалификационен кръг на Лига Европа

...
Билетите за реванша от втория квалификационен кръг на Лига Европа
Коментари Харесай

Осиек отпусна 700 билета за фенове на ЦСКА, вече са в продажба на Армията


Билетите за реванша от втория квалификационен кръг на Лига Европа против Осиек в Хърватия към този момент са в продажба. Срещата е на 1 август от 21:45 часа българско време на стадион " Градски врът ". Пропуските са с цена от 120 куни (приблизително 32 лева) и могат да бъдат закупени от почитател магазина на " Армията " в събота и неделя от 10:00 до 19:00 часа, а през днешния ден - петък следобяд и началото на идната седмица (понеделник и вторник) - от администрацията на клуба сред от 9:30 и 18:00 часа.

Ето какво написа в уеб страницата на ЦСКА:

" ВАЖНО! От Осиек отпуснаха квота от 700 билета за агитката на армейците. 500 от тях ще се популяризират тук. Пропуските ще се продават в София най-късно до 18:00 часа във вторник! Непродадените ще бъдат върнати на домакините и дружно с останалите 200 билета ще бъдат пуснати в продажба на каса за наши почитатели в деня на мача.

ВАЖНО! В Хърватия има съществени закони за спортните последователи, които изискват билетите да са поименни. Това значи, че у нас всеки искащ ще попълни непринудено декларация за прилагане на персонални данни, след което имената му на латиница и номера на документа му за пътешестване до Осиек би трябвало да бъдат вписани в билета. Молим Ви за схващане и съблюдаване на условията на хърватите, които са много кардинални и строги в съблюдаването на разпоредбите. Допълнително ще ви уведомим за локация на касата, бранша и наложителните неща, които би трябвало да имате поради за пътуването до Осиек ".
 Сашо Станков: Публиката на ЦСКА потвърди за следващ път, че е номер 1!
Сашо Станков: Публиката на ЦСКА потвърди за следващ път, че е номер 1!

" Адмирации за тях "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР