Билетите за последния домакински мач на Арсенал през сезона срещу

...
Билетите за последния домакински мач на Арсенал през сезона срещу
Коментари Харесай

Феновете на Арсенал се готвят за празненстава, билетите достигат шокиращи цифри

Билетите за последния домашен мач на Арсенал през сезона против Уулвърхамптън към този момент са достигнали шокиращата цена от 53 хиляди паунда. Отборът на Микел Артета води с осем точки пред огромния съперник Манчестър Сити при оставащи единствено 10 дуела до края на акцията, което вдъхва сериозна убеденост на почитателите на “артилеристите ”, че най-сетне ще бъде комплициран завършек на 19-годишната суша и ще бъде извоювана купата в Премиър лийг.

Част от билетите за последния дуел против “вълците ”, след който вероятно те биха били наградени с купата, към този момент бяха пуснати в продажба и надлежно разграбени съвсем незабавно. Именно част от тези скъпи пропуски са се появили бързо в мрежата след това на шокиращи цени сред 25 хиляди до 53 хиляди паунда.

Най-скъпият билет от категория “B ” по скалата от “A ” до “C ” на най-хубавите места в центъра на бранша костват по 75.50 паунда за възрастен. Трябва да се регистрира, че Арсенал има и най-скъпите билети в Премиър лийг. Клубът е продал почти 42 хиляди абонаментни карти за стадиона с потенциал от 60 хиляди души.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР