Билетите за пловдивското дерби между Ботев и Локомотив вече са

...
Билетите за пловдивското дерби между Ботев и Локомотив вече са
Коментари Харесай

Пуснаха билетите за пловдивското дерби

Билетите за пловдивското дерби сред Ботев и Локомотив към този момент са в продажба, осведомиха от " жълто-черния " футболен клуб. Двубоят сред двата отбора от 16-ия кръг на Първа лига е плануван за 3-и ноември (петък) от 19:30 часа на стадион " Христо Ботев ". 

Пропуските към този момент са налични за закупуване онлайн на уеб страницата kolezha.bg, като се продават и на касите на стадион " Христо Ботев ". В събота те ще работят от 10:00 до 17:00 часа, а в неделя от 11:00 до 16:00 часа. От 30-и октомври (понеделник) касите ще са с работно време от 10:00 до 18:00 часа.

Цените на билетите са следните: 

Трибуна Юг – 15 лева;

Трибуна Север – 15 лева;

Трибуна Изток - 22 лева;

Централна естрада (блок А1 и А7) – 25 лева;
Централна естрада (блок А2 и А6) – 30 лева;
Централна естрада (блок 3, 4 и 5) – 40 лева;
Централна естрада (блок Premium 1 и 3) – 45 лева;
Централна естрада (блок Premium 2 VIP с кетъринг) – 80 лева;

- деца до 4 години (включително) - влизат гратис на мачовете (без място)

- деца сред 5 и 14 години (включително), както и пенсионери над 65 години - употребяват 50% отстъпка от цената на билета, като имат място на трибуните. За тях билетите ще се продават единствено на каса и в магазините.

- за инвалиди с инвалидни колички, както и за техните асистент-придружители, входът е безвъзмезден. За тях е обособено особено място пред централната естрада, като те ще влизат през входа сред централната и южните трибуни.

- при закупуване на билет онлайн почитателите ще употребяват 5% отстъпка от цената на билета.

Както е известно, след позволение от страна на Община Пловдив стадион " Христо Ботев " отворен напълно за срещата, макар продължаващите строително-монтажни действия по козирката на Южната и на Северната естрада. На мача няма да има почитатели на Локомотив след съглашение сред двата клуба, откакто по-рано през сезона нямаше последователи на " канарчетата " на " Лаута " в дербито в първия кръг на Първа лига. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР