Билетите за първото вечно дерби през сезона вече са в

...
Билетите за първото вечно дерби през сезона вече са в
Коментари Харесай

От ЦСКА пуснаха билетите за сблъсъка с Левски

Билетите за първото постоянно дерби през сезона към този момент са в продажба. ЦСКА ще одобри Левски на Националния стадион "Васил Левски " на 1 септември (неделя) от 17:45 часа. Срещата ще можете да гледате по DIEMA SPORT и PLAY DIEMA XTRA.

Феновете на ЦСКА ще бъдат настанени в секторите "А " и "Г ", а гостуващите последователи - в секторите "Б " и "В ". Цената на билетите за "А " и "В " бранш е 15 лв., а за "Г " и "Б " - 10 лв., осведомят от уеб страницата на „ червените”.

Абонаментните карти на почитателите на ЦСКА важат за мача. На пластиките са разказани местата на картодържателите за Националния стадион.

Билети могат да бъдат закупени от почитател магазина на "Армията " и от мрежата на БестТикетс, бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange и касите на "Арена Армеец ".

От понеделник (26 август) от 10:00 до 19:00 часа ще работи и касата до почитател магазина на "Армията ". От нея хора с неработоспособност над 49% могат да закупят билет с 20% отстъпка. За потреблението й се дава решение на ТЕЛК.

Онлайн поръчките от уеб страницата на БестТикетс ще продължат до 23:59 часа на 29 август (четвъртък), с цел да може в петък билетите да бъдат изпратени по пощальон и да дойдат до всяка точка на България в събота.

Припомняме, че заради категоризацията на дуела като "високо рисков " билети няма да се продават на касите в деня на мача, а единствено онлайн с алтернатива за принтиране у дома до 16:00 часа. Последен късмет да вземете своя билет от касите ще имате на 31 август (събота).
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР