Билетите за най-старото столично дерби Левски - Славия вече са

...
Билетите за най-старото столично дерби Левски - Славия вече са
Коментари Харесай

Левски пусна в продажба билетите за дербито със Славия

Билетите за най-старото столично дерби Левски - Славия към този момент са в продажба. Това оповестиха публично от управлението на " сините ".  Тодоров: С всеки мач понижаваме, не мога да си обясня по какъв начин е позволено Михайлов да е в това положение (видео) " Желаещите да поддържат обичания тим в дуела от 29-ия кръг на Първа лига против Славия в събота, 4 юли от 18:00 часа на стадион " Виваком Арена – Георги Аспарухов ", могат да си закупят билети от през днешния ден, 3 юли до привършване на количествата.

Талоните са в свободна продажба в формалния магазин на клуба на стадион „ Виваком Арена – Георги Аспарухов “ и в мрежата на Eventim.

В събота, 4 юли от 12:00 часа до края на първото полувреме на срещата, билети ще се продават също на касите на ул. „ Тодорини кукли “ №47, както и на тези пред Сектор А на стадион „ Виваком Арена – Георги Аспарухов “.

Феновете на тима посетител ще могат да си закупят пропуски от касата пред Сектор Г, която ще отвори два часа преди началото на мача.

Цени на билетите:

Сектор " STRABAG ", VIP: 100 лева

Сектор " STRABAG ", Ложа 2 и 3: 50 лева

Сектор " STRABAG ", Блок 1914: 30 лева

Сектор " STRABAG ", Блок 1 и 2: 25 лева

Сектор " STRABAG ", Блок 3 и 4: 20 лева

Сектор " STRABAG ", Блок 5, 6 и 7: 17 лева

Сектор Б: 10 лева

Сектор В: 15 лева

Сектор Г: 10 лева

В свободна продажба ще бъдат пуснати 166 билета за Сектор А, 691 билета за Сектор Б, 884 билета за Сектор В и 1000 билета за Сектор Г.

Притежателите на абонаментни карти, които към момента НЕ СА ЗАЯВИЛИ наличие за дуела Левски – Славия, ще да могат да получат безвъзмездна покана за мача от клубния магазин, само че единствено ако има свободни места на трибуните. Поради приключване на периода за поръчка на онлайн билети, ПФК Левски не им подсигурява непокътнато място на стадиона, при привършване на пуснатите в свободна продажба билети ", написаха от клуба.
efbet Лига 29 кръг, събота 4 юли  Левски 21:00предстои  Славия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР