Билетите за Международния театрален фестивал Сцена на кръстопът вече са

...
Билетите за Международния театрален фестивал Сцена на кръстопът вече са
Коментари Харесай

Пуснаха билетите за Сцена на кръстопът

Билетите за Международния сценичен фестивал „ Сцена на кръстопът ” към този момент са в онлайн продажба на платформата на Драматичен театър-Пловдив.

Желаещите могат да се снабдят с билет за фестивалните представления на www.tickets.dtp.bg. От 1 септември билети ще се продават и на касата на Драматичния спектакъл.

Сайтът на фестивала http://scenatepe.com/ също към този момент е деен и цялостен с потребна за театралната аудитория информация. Освен анонси за всички представления от главната стратегия там са поместени вести, както и датите и часовете на съпътстващите събития от тазгодишното издание на „ Сцена на кръстопът ”.

Международният сценичен фестивал стартира на 11 септември от 19 часа, когато в огромната зала на Драматичния спектакъл ще бъде показан премиерният театър „ По-полека ” на Пловдивската драма. В идващите дни - чак до 21 септември, ще има представления в двете зали на театъра, както и в салона на куклениците.

В събитийните дни ще вземат присъединяване актьори и трупи от цяла България, както и посетители от Украйна и Унгария.

Финалът също ще бъде впечатляващ - на 21 септември пред пловдивската аудитория на сцената на Драматичния спектакъл ще излезе създателят и артдиректор на „ Сцената ” Стефан Данаилов в тандем с Аня Пенчева в спектакъла „ Актрисата ”.

Фестивалът тази година е под мотото „ Театъра: невъзможното ” и се случва с поддръжката на меценатското семейство - основния спонсор козметична компания Роза Импекс, КЦМ 2000, Кабиле, МАИ-ГРУП ЕООД, Атаро Клима, Ондулин.

Проектът се реализира с финансовата поддръжка на Община Пловдив и Министерство на културата. Неизменен съидейник и сътрудник на фестивала е Драматичен театър-Пловдив.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР