Билетите за европейската олимпийска квалификация за мъже в Берлин (Германия),

...
Билетите за европейската олимпийска квалификация за мъже в Берлин (Германия),
Коментари Харесай

Билетите за олимпийската квалификация в Берлин вече са в продажба

Билетите за европейската олимпийска подготовка за мъже в Берлин (Германия), която ще се организира от 5 до 10 януари, в която ще вземат присъединяване българските национали, водени от Силвано Пранди, към този момент са в продажба.
Събитието ще се състои в емблематичната " Макс Шмелинг Хале " в немската столица, която е с потенциал 8 533 души. Съоръжението се снабди с прозвището " волейболния храм на Европа " след провеждането на Суперфиналите на Шампионската лига през май.
Билетите за груповата фаза са няколко типа: дневни, според от близостта до игрището, или за всички дни от груповата фаза. Има и специфични оферти за групи, студенти, волейболни клубове, национални федерации и други
Волейболистите на България са в тежката група В дружно с сегашния европейски първенец Сърбия и класните сформира на Франция и Холандия. В другата група А са домакините от Германия, Белгия, Словения и Чехия.

В групите се играе всеки против всеки. Първите два от всеки поток играят на кръст на полуфинали. Победителите спорят за продобиване на шампионата на 10 януари. Само спечелилият в европейската подготовка ще завоюва квота за присъединяване на Олимпийските игри в

Токио 2020 и ще се причисли към другите три тима от Европа, които към този момент имат квоти - Русия, Италия и Полша. Право да вземат участие на Игрите през 2020 имат и домакините от Япония, като и добилите това право - Бразилия, Аржентина и Съединени американски щати.
Билетите могат да бъдат закупени - ТУК

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР