Билетите за домакинството на българския национален отбор срещу Англия на

...
Билетите за домакинството на българския национален отбор срещу Англия на
Коментари Харесай

Билетите за България - Англия в продажба от петък само във фен-магазина на националите

Билетите за семейството на българския народен тим против Англия на 14 октомври т.г. в европейските квалификации ще бъдат пуснати в извънредна продажба единствено в формалния фен-магазин на "лъвовете " в Национална футболна база "Бояна " в петък, 31 май, заяви формалният уебсайт на БФС.

Реновираният магазин ще отвори порти в 10:00 часа, като пропуските за най-атрактивния дуел на състава ни през тази година ще се продават на място на цени както следва: Сектори Б и Г - 20 лева, Сектор В - 40 лева, Сектор А - 60 лева, ВИП 2 - 200 лева, ВИП 1 - 400 лева

Специално за последователите на тима в продажба ще бъде пусната цялата публична мач-колекция на Joma, а истински реплика-фланелки на титулярния и аварийния екип на България ще се продават на преференциална цена от 55 лева Гамата от артикули е обогатена и от фланелки с якичка за свободно време в бял, червен и зелен цвят с коронования лъв, знак на националите.

Обновеният фен-шоп предлага и голям брой разнообразни продукти, отдадени на България, включително топки, ключодържатели, шалове, значки, капитански ленти и прочие сувенири. На място ще могат да се купуват и билети за семейството с Косово на 10 юни.

Празничното събитие ще бъде посетено и от определени футболисти от селекцията на Красимир Балъков, които ще бъдат разполагаем на последователите за фотоси и подписи към 10:30 часа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР