Билетите за домакинския мач на Левски срещу Локомотив (Пловдив) от

...
Билетите за домакинския мач на Левски срещу Локомотив (Пловдив) от
Коментари Харесай

Билетите за Левски - Локомотив вече са в продажба

Билетите за домакинския мач на Левски против Локомотив (Пловдив) от 7-ми кръг на efbet Лига към този момент са в продажба. Срещата е на 24 август, събота, от 20:30 часа на стадион " Георги Аспарухов ".

Пропуски се продават в формалния магазин на Левски в бранш " A " на стадиона на 22 август, четвъртък и 23 август, петък от 10:00 до 19:14 часа.

В деня на мача (24.08.) билети ще се продават на касите пред Сектор " A " и на тези на улица " Тодорини кукли " №47 от 12:00 часа до края на първото полувреме на срещата. За удобството на всички почитатели от уеб страницата на " сините " припомнят, че може да се възползвате от закупуването на пропуск онлайн.

Всички искащи да следят дуела би трябвало да носят своята персонална карта със себе си. В противоположен случай няма да бъдат допускани на стадиона. В мощ остава акцията на Левски, целяща да притегли от ден на ден фамилии и деца на стадиона. В мача против Локомотив още веднъж ще бъде отворен Блок 3 в Сектор " A " - редове от 1 до 22 включително /места от 16 до 30 вкл./, в който против билет от 10 лева всеки родител ще може да заведе до две деца на възраст до 14 година Двама възрастни с до две деца до 14 година пък ще влизат на тези места против 15 лева Пропуските са с закрепен вход 1 на бранш " A ".

" Сините " обръщат особено внимание на последователите в Сектор " А ", че на полувремето на дуела към формалния магазин ще може да се слиза по стълбите за вход 2.

Цени на пропуските за срещата:

Сектор " A " - 15 лева (Блок 5, 6 и 7), 17 лева (Блок 4), 20 лева (Блок 1,2 и Прес ложа), 30 лева (Ложа 2 и 3), 77 лева (VIР - достъп до VIР салона с кетъринг).

Сектор " В " - 10 лева

Сектор " Б " - 7 лева

Сектор " Г " - 7 лева (гости)

Гостите ще могат да си закупят билет от касата пред Сектор " Г " два часа преди началото на мача.
 Паулиньо: Можем да победим Лудогорец и ЦСКА, Хубчев изцежда максимума от всеки
Паулиньо: Можем да победим Лудогорец и ЦСКА, Хубчев изцежда максимума от всеки

" Целта ми е да вкарам допустимо най-вече голове "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР