Билетите за дългоочаквания голям концерт, който подготвя сръбската изпълнителка CECA

...
Билетите за дългоочаквания голям концерт, който подготвя сръбската изпълнителка CECA
Коментари Харесай

Билетите за концерта на Цеца Величкович разпродадени за броени дни

Билетите за дълго чакания огромен концерт, който приготвя сръбската изпълнителка CECA свършиха за броени дни и в продажба към този момент могат да бъдат открити спомагателни на уеб страницата www.ceca.bg
По-малко от месец преди шоуто в „ Арена Армеец “ или преименувана към този момент на „ Арена София “, всички фенове на певицата могат да закупят седящ билет на цена от 45 лв. за последното трето равнище.

Огромният интерес към представлението на звездата на 1 декември е повода
екипът й да вземе решение да пуснат в продажба още спомагателни места за всички, които не съумяха да се подсигурят с пропуски в първите дни от оповестяването на концерта.

Самата Цеца Величкович разгласява видео в обществените мрежи, в което с усмивка декларира, че няма самообладание да бъде на огромна сцена в София и праща хиляди целувки на феновете си.

Концертът на CECA е на 1 декември в зала „ Арена Армеец “ към този момент преименувана на „ Арена София “. Начало 20:00 часа.
Билети за събитието търсете в мрежата на EpayGO и в касите на EasyPay в цялата страна.

Важна информация за родители на лица под 18 години искащи да посетят събитието.
Лица до 18 години ще се позволяват на концерта с компаньон и 2 броя попълнена декларация. Пълна информация за достъпа на деца в залата и по какъв начин да изтеглите своята декларация търсете на уеб страницата www.ceca.bg
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР