Билети за дербито между ЦСКА-София и Левски от 10-ия кръг

...
Билети за дербито между ЦСКА-София и Левски от 10-ия кръг
Коментари Харесай

Няма да се продават билети за ЦСКА

Билети за дербито сред ЦСКА-София и Левски от 10-ия кръг на Първа лига няма да се продават в деня на мача, защото срещата е избрана за високо рискова от Главна дирекция " Национална полиция " към Министерство на вътрешните работи.
 

От Българския футболен съюз са уведомили двата клуба, че заради тази категоризация на мача и съгласно закона пропуски за дуела няма да се продават в деня на мача . " Червени " и " сини " се изправят един против различен на Националния стадион " Васил Левски " в събота, 29 септември, от 17.00 ч.
 
Това значи, че всички, които желаят да гледат срещата онлайн , би трябвало да си закупят билети най-късно до петък, 28 септември . Тъй като тимът на ЦСКА - София е хазаин , неговите последователи ще бъдат настанени в секторите А и Г на националния стадион, тези на Левски ще заемат местата в браншове Б и В.
 

Цената на билетите за почитателите на домакините е 15 лв., а за тези на гостите - 10 лв.. От " сините " клуб също по този начин припомнят, че заради по-строгия пропускателен режим, на стадиона ще бъдат допускани единствено лица, които показват персонална карта.Спорт
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР